Vloer- en tegelwerken Antwerpen: een nieuwe website met een strak design en een hoge seo-score

Ons webdesignbureau heeft onlangs een nieuwe website opgeleverd voor de firma VTW, een ervaren en gespecialiseerd bedrijf in vloer- en tegelwerken in Antwerpen en omgeving. De website is te vinden op https://www.vloer-tegelwerken.be.

De website heeft een strak en modern design in zwart-wit. Dit zorgt voor een rustige uitstraling en maakt de informatie op de website goed leesbaar. De website is ook volledig responsive, zodat deze er ook goed uitziet op mobiele apparaten.

Naast het design is er ook veel aandacht besteed aan de seo van de website. Dit betekent dat de website goed vindbaar is in zoekmachines. Hiervoor zijn verschillende technieken toegepast, zoals het gebruik van relevante zoekwoorden, het schrijven van goede metabeschrijvingen en het opzetten van een linkbuildingstrategie.

De voordelen van de nieuwe website

De nieuwe website van VTW biedt een aantal belangrijke voordelen voor het bedrijf:

  • Een professionele uitstraling: De website heeft een strak en modern design dat een professionele uitstraling geeft aan het bedrijf.
  • Een goede vindbaarheid: De website is goed vindbaar in zoekmachines, waardoor het bedrijf meer leads en klanten kan genereren.
  • Een efficiënte bedrijfsvoering: De website maakt het voor het bedrijf gemakkelijker om informatie te delen met potentiële klanten en om offertes aan te vragen.

Over VTW

VTW is een ervaren en gespecialiseerd bedrijf in vloer- en tegelwerken in Antwerpen en omgeving. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten aan, van het leggen van nieuwe vloeren tot het renoveren van bestaande vloeren. VTW werkt met de beste materialen en technieken om u een kwalitatief resultaat te garanderen.

Contact

Wilt u meer weten over de diensten van VTW of een offerte aanvragen? Neem dan contact op via de website of via telefoon.

Conclusie

De nieuwe website van VTW is een professionele en efficiënte website die het bedrijf helpt om meer leads en klanten te genereren. De website is goed vindbaar in zoekmachines en heeft een strak en modern design.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Bel
kaart