Hoog scoren in Google

Kies de juiste zoekwoorden voor 2023

Wil jij ook hoog scoren in Google ? Een fundamenteel aspect van onze SEO-services in Antwerpen is om zich te concentreren op het plannen van zoekwoorden. Regelmatige bezoekers van deze webpagina’s zullen weten dat er een hele lijst is met verschillende componenten die deel uitmaken van onze SEO-services in Antwerpen en dat deze allemaal samenkomen om de zoekresultaten te verbeteren en het verkeer van een site te stimuleren.

Onderzoek naar en optimalisatie van zoekwoorden is een van de meest fundamentele, maar ook die waarbij niet-SEO-experts het meest nerveus zijn om te benaderen.

 

zoekmachine optimalisatie 2023

Trefwoorden en webdesign hebben invloed op hoog scoren in Google

Naast SEO-services helpen we ook klanten met webdesign in Antwerpen, en we benadrukken altijd dat het vinden van de juiste zoekwoorden deel uitmaakt van het ontwerpproces. Dit komt omdat er meer is dan simpelweg de juiste woorden invoegen in uw inhoud. Technische aspecten zoals url-slugs (het webadres dat begint met www), alt-tekst voor afbeeldingen en metatags die extra coderingsonderdelen zijn, moeten allemaal de juiste sleutelwoorden bevatten.

Back to basics met onze SEO Services in Antwerpen

Wanneer u iets zoekt op internet, typt u trefwoorden in een zoekvak. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een SEO-bedrijf zoals wij, typt u ‘SEO-services in Antwerpen of zoekt u inspiratie voor waar u uit eten gaat, dan voert u iets in als ‘Italiaanse restaurants in Deurne’. perspectief van een SEO-bedrijf of een Italiaans restaurant, is het belangrijk dat deze trefwoordzinnen worden weergegeven op de belangrijkste webpagina’s van de site. Dit is het eerste waar de Google-zoekrobots naar zoeken om vast te stellen of uw site goed bij die zoekopdracht past. Keyword-onderzoek is de kunst om uit te werken welke trefwoordzinnen potentiële klanten waarschijnlijk zullen typen.

 

Verschillende soorten zoekwoorden

Sleutelwoorden worden beschreven als korte of lange staart en dit beschrijft in essentie de lengte van de zoekwoordgroep. Denk eens aan die voorbeelden van vroeger. ‘SEO-services’ of ‘Italiaans restaurant’ zijn beide short tail-zoekwoorden waarvoor bedrijven in die sectoren willen rangschikken. Je kunt je echter voorstellen hoeveel duizenden bedrijven er concurreren op zinnetjes als deze.

Lange staart-zoekwoorden zijn minder competitief en specifieker. Dus terwijl “SEO-diensten in Antwerpen of

“Populairste Italiaanse restaurant in Deurne” zullen minder zoekverkeer hebben, ze zullen ook minder concurrerend zijn en gemakkelijker te vinden.

 

Trefwoorden en content management

Maar hoewel elk webbureau in Antwerpen het ermee eens is dat zoekwoorden vanaf het begin belangrijk zijn, is het een vergissing om te denken dat uw zoekwoordanalyse een soort van “plaats het en vergeet het” -proces. Om te beginnen werkt niemand van ons op een statische markt. Klantbehoeften, technologie en de marktomstandigheden veranderen voortdurend, en deze veranderingen zullen van invloed zijn op de zoekwoorden die mensen gebruiken. Bij website laten maken helpen wij jou graag verder.

Voor een ander moet uw website zelf een levend en evoluerend ding zijn, waarbij regelmatig nieuwe content wordt toegevoegd. Deze inhoud moet worden geoptimaliseerd voor zoekwoorden, net zoveel als de standaard bestemmingspagina’s van de site.

website optimaliseren voor hogere zoekresultaten
tips om hoog te scoren in Google

Inzicht in uw klanten

Het belangrijkste van lange staart-zoekwoorden is specificiteit. Zet jezelf in de schoenen van de zoeker. U weet dat als u op zoek bent naar een Italiaans restaurant in Deurne, dat lange sleutelwoord meer relevante resultaten zal opleveren dan alleen het typen van ‘Italiaans restaurant’ of ‘restaurant in Antwerpen.

Als u eenmaal dat simpele feit hebt aanvaard, zult u zien dat het kiezen van de juiste zoekwoorden geen kennis van SEO of het Google-algoritme vereist. Het gaat erom uw klanten te begrijpen en te kunnen voorspellen wat ze in dat zoekvak gaan typen.

hoog scoren in Google

Sleutelwoorden in 2023

Zoekwoordonderzoek is mogelijk het oudste onderdeel van SEO, maar het is er ook een die drastisch aan het veranderen is. Voice search groeit in populariteit in onze huizen en zal steeds belangrijker worden in B2B. Het heeft een diepgaande invloed op zoekwoordonderzoek, om de eenvoudige reden dat wanneer iemand Alexa of Siri iets vraagt, ze andere zoektermen gebruiken dan wanneer ze in een zoekvak typen.

Bekijk ook eens onze andere pagina met tips om hoog te scoren in Google in 2023

Is uw zoekwoordstrategie afgestemd op de zoekvereisten van vandaag, of kan deze een beetje opgeknapt worden? Bel ons op 0468 14 33 85 voor een informeel gesprek. We helpen je graag om het beste uit je zoekwoorden te halen in 2019 en daarna.

Nog vragen ? Vul ons contactformulier in en wij contacteren jou binnen de werkdag met een aangepaste oplossing.

Dit is een foto van de kosten website laten maken
Bel
kaart