Wij zijn een Antwerps grafisch bureau met een sterke focus op merkidentiteit.

Originaliteit en eenvoud zijn erg belangrijk voor ons, met de overtuiging dat design altijd moet inspireren, verrassen en prikkelen. 

Wij bereiken dit door conceptueel denken, onderzoek en experiment, dDit zorgt ervoor dat elk ontwerp intelligent, to the point en op maat is.

We werken samen met klanten in de kunst-, cultuur-, liefdadigheids-, onderwijs- en bedrijfssector en werken graag met mensen die net zo gepassioneerd zijn over hun werk als wij.

We ontwerpen visuele identiteiten, campagnes, publicaties, marketingmateriaal, websites en digitale applicaties.

Website laten maken is ook professioneel actief  binnen de grafische design- en grafische kunstindustrie die afbeeldingen, typografie of bewegende afbeeldingen samenstelt om een ontwerp te maken. Een grafisch ontwerper maakt de afbeeldingen voornamelijk voor gepubliceerde, gedrukte of elektronische media, zoals brochures en advertenties.

 

Grafisch ontwerpers werken vaak aan projecten die een hoog niveau aan creativiteit en probleemoplossend vermogen vereisen. Ze kunnen werken in een team van ontwerpers of alleen en kunnen werken voor een designbureau of als freelancer. Grafisch ontwerpers kunnen met verschillende cliënten werken en moeten misschien in staat zijn om hun stijl aan te passen aan de behoeften en voorkeuren van elke individuele cliënt.

Voordelen SSL certificaat voor google ranking
CTA-contact-us-new.png

Een mooie lay-out is visueel aantrekkelijk en effectief bij het communiceren van het beoogde bericht aan de kijker. Enkele kenmerken van een mooie lay-out kunnen zijn:

 1. Balans: De lay-out moet visueel in balans zijn, met elementen die op een harmonieuze en aantrekkelijke manier zijn gearrangeerd.

 2. Proportie: De elementen van de lay-out moeten in verhouding tot elkaar en tot de gehele lay-out gepast zijn.

 3. Uitlijning: De elementen van de lay-out moeten op een visueel aantrekkelijke manier zijn uitgelijnd en helpen om een samenhangend ontwerp te creëren.

 4. Contrast: De lay-out moet contrast effectief gebruiken, met elementen die op een bepaalde manier verschillend zijn van elkaar (zoals kleur, grootte of lettertype) om de aandacht van de kijker te trekken.

 5. Hiërarchie: De lay-out moet hiërarchie effectief gebruiken, met de belangrijkste informatie prominent weergegeven en secundaire informatie minder prominent.

 6. Eenheid: De lay-out moet samenhangend zijn, met elementen die samenwerken om een eenheid te vormen.

Uiteindelijk zal de definitie van een mooie lay-out afhangen van de voorkeuren en doelen van de ontwerper en het beoogde publiek. Lay-outs die de ontwerpprincipes effectief gebruiken en hun beoogde bericht effectief communiceren, worden echter over het algemeen als mooi beschouwd.

Logo laten ontwerpen door grafisch ontwerper Antwerpen

Een goed logo moet aan de volgende criteria voldoen:

 1. Onthoudbaar: Een goed logo moet gemakkelijk te onthouden en te herkennen zijn, zodat het in het geheugen blijft hangen van je doelgroep.

 2. Eenvoudig: Een goed logo moet eenvoudig en gemakkelijk te begrijpen zijn, met een duidelijk en bondig bericht.

 3. Veelzijdig: Een goed logo moet goed werken in een verscheidenheid aan contexten en media, waaronder print, digitaal en sociale media.

 4. Schaalbaar: Een goed logo moet goed werken op verschillende maten en resoluties, zodat het er goed uitziet op alles van visitekaartjes tot billboards.

 5. Tijdloos: Een goed logo moet tijdloos zijn en niet gebonden aan een specifieke trend of mode,

grafisch ontwerper antwerpen
jouw logo laten ontwerpen door website laten maken

Magazines

Om een mooi magazine te maken, volgen we de volgende stappen

 1. Website laten maken, jouw grafisch ontwerper in Antwerpen: identificeert wie je doelgroep is en waarin ze geïnteresseerd zijn. Dit zal helpen om de inhoud en het ontwerp van je magazine te bepalen.

 2. grafisch ontwerper Antwerpen kiest een mooi thema: Een duidelijk thema kan helpen om je magazine een samenhangende uitstraling te geven. Wij kiezen een thema dat aansluit bij je doelgroep en dat de algehele toon en stijl van je magazine weergeeft.

 3. Wij selecteren hoogwaardige afbeeldingen: Mooie, opvallende afbeeldingen zijn een belangrijk onderdeel van elk magazine. wij hebben een database vol  hoogwaardige afbeeldingen die relevant zijn voor je thema en inhoud en die je lezers zullen aanspreken.

 4. Wij maken gebruik van een duidelijke, gemakkelijk te lezen lettertype: We kiezen een lettertype dat gemakkelijk te lezen is en professioneel oogt. Wij Vermijden ook het gebruik van te veel verschillende lettertypen, omdat dit visueel afleidend kan zijn.

 5. Effectief gebruik van witruimte: Witruimte, of negatieve ruimte, is een belangrijk ontwerpelement dat kan helpen om een visueel aantrekkelijke lay-out te creëren. Gebruik witruimte om verschillende secties van je magazine van elkaar te scheiden en om de aandacht van de lezer te vestigen op belangrijke elementen.

 6. Grafisch ontwerper Antwerpen redigeert en leest jouw teksten zorgvuldig na: Wij zorgen ervoor dat jouw inhoud zorgvuldig geredigeerd is  om er zeker van te zijn dat het foutloos is en goed leest.

Ben je buiten grafisch ontwerp op papier ook op zoek naar een goede webdesigner? 

Bekijk dan de homepage van website laten maken

Bel
kaart